بازدید صفحه: 751
نوشته شده توسط:
دفتر نمايندگی تبريز
آخرین تغییر: یکشنبه 08 شهریور 1388 - 11:52 ب.ظ
زمان/تاریخ انتشار: یکشنبه 08 شهریور 1388 - 11:48 ب.ظ
دکتر علیرضا منادی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با حضور در جمع بازیکنان و مربیان تیم تراکتورسازی تبریز، ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه تلاش ها و زحمات بازیکنان این تیم، راهیابی تیم تراکتور سازی تبریز را به لیگ برتر کشور پس از هشت سال برای جامعه ورزشی استان مبارک و میمون دانست.
نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در ادامه به تشریح مجموعه اقدامات انجام شده توسط وی در مجلس شورای اسلامی در راستای ارتقاء جایگاه ورزش استان بویژه فوتبال پرداخت.
وی خاطرنشان ساخت: عوامل و پارامتر های متعددی در موفقیت و راهیابی این تیم به لیگ برتر نقش داشتند که در کنار تلاش وافر سرپرست، مربیان و بازیکنان این تیم و همچنین حمایت های مدیر عامل تراکتور سازی تبریز، تدابیر اتخاذ شده در مجلس را در جهت جلب حمایت ویژه رئیس جمهور از تیم ماشین سازی تبریز را که منجر به ادامه حضور این تیم در لیگ دسته یک شده و از سوختن شش امتیاز مکتسبه تراکتور از ماشین سازی تبریز جلوگیری نموده و تیم را بطور مستقیم راهی لیگ برتر کرد را مزید بر علت دانسته و از برنامه ریزی های تدوین شده در جهت پشتیبانی از تیم های فوتبال استان خبر داد.
دکتر منادی ضمن تاکید بر حفظ روحیه بالا برای کلیه دست اندرکاران این تیم آرزوی توفیق نمود.
در پایان، فراز کمالوند سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز ضمن تائید نقش ویژه دکتر منادی در راهیابی مستقیم این تیم به لیگ برتر کشور از زحمات و پیگیری های این نماینده سخت کوش مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشکر نموده و ادامه حمایت های وی را خواستار شد.
تراکتور سازی تبریز هم اکنون در لیگ برتر ایران دارای موفقیت های زیادی گشته و در دیدار های خانگی خود رکورد بیشترین تعداد تماشاگر را بخود اختصاص داده است.