۴۵۱۵۹_۹۹۳

زندگی نامه

  دکتر علیرضا منادی در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۴۸ در یک خانواده مذهبی در تبریز به دنیا آمد. وی دو خواهر که هر دو فرهنگی هستند و یک برادر دارد که هر سه تحصیلات عالی کارشناسی ارشد دارند. ایشان در شش سالگی (سال ۱۳۵۴) وارد دبستان (نظامی) هدایت که امروزه به دبستان شهید بهادری تغییر نام […]

 

دکتر علیرضا منادی در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۴۸ در یک خانواده مذهبی در تبریز به دنیا آمد. وی دو خواهر که هر دو فرهنگی هستند و یک برادر دارد که هر سه تحصیلات عالی کارشناسی ارشد دارند. ایشان در شش سالگی (سال ۱۳۵۴) وارد دبستان (نظامی) هدایت که امروزه به دبستان شهید بهادری تغییر نام یافته، شد. درحالی که در سال سوم ابتدایی تحصیل می کرد انقلاب اسلامی آغاز شد و او هنوز خاطرات شیرین مبارزات مردم و ایام پرفتوح دوران انقلاب را به یاد دارد و از خاطرات مدرسه و معلمان مقاطع مختلف تحصیلی خود به بزرگی و نیکی یاد می کند.

 

او همچنین از خاطرات شیرین این دوره تعریف می کند که در آن ایام پدرش برای کمک به پیشرفت فرایند تحصیلی وی با او همکلاس شده که هم‌نشینی با پدر در مدرسه، شگفتی اطرافیان و اولیا مدرسه را بر انگیخته و پدر که از بازاریان و فرش‌فروشان بنام بازار تبریز بود، در پی تربیت فرزند و همراهی برای رشد تحصیلی فرزند چنین تلاشی را شروع میکند که در خاطرات نوجوانی وی برای همیشه ماندگار گشته است. منادی سال هزار و سیصد و شصت و چهار، در لبیک به ندای مبارزه با بی‌سوادی توسط امام خمینی (ره)، اقدام به امر مقدس آموزشیاری نهضت سواد آموزی در تبریز نموده و توانست در شانزده سالگی شغل شریف معلمی را -که بعد ها درادامه زندگی شغل اصلی او را تشکیل داد- تجربه نماید و در همان مدرسه شهید بهادری، که ده سال پیش در آنجا تحصیلات ابتدائی را شروع کرده بود، با تشکیل کلاس مقدماتی نهضت، تعداد حدود سی نفر بی سواد را باسواد نماید. در سال ۱۳۶۶ پس از اخذ دیپلم علوم تجربی از دبیرستان دهخدای تبریز در کنکور همان سال شرکت کرده و در رشته تربیت معلمی و دبیری علوم تجربی پذیرفته می شود، لیکن ثبت نام نمی کند تا اینکه در کنکور سال بعد در رشته دکترای حرفه ای دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز قبول می شود و با علاقمندی به تحصیل دراین رشته ادامه می دهد.

 

 

او همزمان با تحصیل در دانشگاه در فرصت های نیمه وقت خود به عنوان دبیر دبیرستان های تبریز از تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم باز نمی ایستد، حرفه ای که پیش تر و در سن ۱۶ سالگی و همزمان با تحصیل در دبیرستان به عنوان آموزشیار نهضت سواد آموزی تجربه کرده بود. سپس برای مدتی هم در روستای لیقوان تبریز آموزگار دانش آموزان این روستا می شود. منادی در سال ۱۳۷۴ و در بیست شش سالگی موفق به اخذ درجه دکترا از دانشگاه آزاد اسلامی تبریز شده و سپس عازم خدمت سربازی می شود و با درجه ستوان یکمی در مرکز آموزش بهداری ارتش جمهوری اسلامی خدمت مقدس سربازی را آغاز می کند و اندکی بعد به عنوان مامور (امریه) عازم منطقه مغان شده و به مدت دو سال و چند ماه در شبکه دامپزشکی شرکت کشت و صنعت مغان پارس آباد و گرمی در کنار عشایر غیور این منطقه به خدمت ادامه می دهد و در این ایام نیز با وجود داشتن تحصیلات دکترا، در دبیرستان کار دانش پارس آباد همزمان با خدمت سربازی برای بچه های محروم پارس آباد، با افتخار تدریس می نماید.

دکتر منادی در سال ۱۳۶۸ که با پایان جنگ تحمیلی همزمان است، فعالیت های سیاسی و اجتماعی خود را گسترش می دهد و در انتخابات ریاست جمهوری برای شهید رجایی، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای و آیت الله آقای هاشمی رفسنجانی به عنوان فعال ستاد های انتخاباتی آنان فعالیت و تبلیغ می کند و در انتخابات دوره های مجالس خبرگان و شورای اسلامی نیز فعالیت های ارزنده ای در جهت تنویر اذهان عمومی به انجام می رساند. وی در پنجم آبان سال ۱۳۷۶ در لبیک به سنت حسنه رسول اکرم (ص) به امر مقدس ازدواج از یک خانواده شاخص مذهبی و متدین و از خاندان علامه شهیر شیخ بهایی (علیه الرحمه) اقدام کرد که همسرشان نیز دبیر دبیرستان های تبریز و حافظ قرآن بود. در اول شهریور ١٣٧٩ اولین فرزند وی که دختر بود به دنیا می آید و با توجه به ارادت خاص خود و خانواده به حضرت زهرا (س) اسم دخترش را کوثر میگذارد. دکتر منادی درسال ۱۳۷۷ به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز فعالیت علمی خود را در این دانشگاه آغاز کرده و همزمان به سمت رییس باشگاه پژوهشگران جوان شمال غرب کشور منصوب می شود.

دکتر منادی در سال ۱۳۸۰ به عنوان مدیر گروه رشته مهندسی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد تبریز منصوب می شود و به فاصله یک سال بعد و درسن ۳۲ سالگی به لطف الهی و به دلیل لیاقت و شایستگی های مدیریتی، به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، یکی از بزرگترین واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی کشور با بیش از ده هزار دانشجو و پانصد استاد، برگزیده می شود. در مدت حضور حدود چهار ساله وی دردانشگاه زنجان با تلاش و پیگیری های مدیریتی، این دانشگاه از نظر فضاهای آموزشی (دانشکده های فنی مهندسی وعلوم انسانی)، افزایش تعداد رشته های تحصیلی، رشد مقالات علمی پژوهشی و نیز فضاهای خوابگاهی (از قبیل خوابگاه های هزار نفره حضرت معصومه (س) و کوثر)، و تأسیس سایت چهل هکتاری امام خمینی (ره)، ساخت مسجد زیبای حضرت فاطمه زهرا (س)، مهدیه وکتابخانه و قرائت‌خانه حاج ملا آقا جان زنجانی (ره) به نحو مطلوب و درحد استانداردهای ملی متحول شده و پیشرفت کرد؛ وی همچنین واحد دانشگاهی شهر قیدار را که همینک سه هزار دانشجو دارد تاسیس نمود که هنوز مردم با فرهنگ زنجان و مجامع علمی و دانشگاهی این استان از خدمات وی به نیکی یاد می کنند.

وی پس از اخذ درجه دکترای دامپزشکی، دومین دکترای خود را در رشته میکروبیولوژی (مقطع Ph.D) آغاز و با موفقیت دریافت می کند. «جداسازی ژن GP51، عامل بیماری لوکوز (Blv)به روش مولکولی»، عنوان پایان نامه دکترای میکرو بیولوژی وی است که برای نخستین بار درکشور اجرا شده و یافته های علمی آن نقش حیاتی و مهمی در واکسن سازی بر علیه این بیماری داشته است؛ این پیشینه علمی وی باعث شد که بعدها طرح ساخت واکسن آنفلولانزای انسانی با حمایت سازمان بهداشت جهانی در مؤسسه سرم و واکسن سازی رازی (پیام مرند) را به تصویب مجلس هشتم برساند.

 

 

شوق علم آموزی و علاقه به تولید ملی و صنعت، بعدها باعث شد سومین رشته تحصیلی را در رشته مدیریت صنعتی شاخه مدیریت تولید در مقطع دکترا در دانشگاه شهید یهشتی آغاز نماید چرا که وی در سال ٨۴ به همراه شخصیت های مهمی از مؤسسین جمعیت حمایت از تولید ملی بود و دغدغه حمایت از تولید ملی داشته وکار وکارگر ایرانی همیشه جزء دغدغه های جدی وی بوده است و در این راستا بود که به این رشته تحصیلی روی آورد.

 

نهم آذر ماه سال ۱۳۸۳ حادثه تلخ و ناگواری در زندگی نو بنیاد دکتر روی داد و طی آن دختر نازنین و کوچک وی، کوثر، قربانی مرگ خاموش شد و بر اثر گاز گرفتگی از دنیا رفت. دکتر منادی بعد ها و در نخستین دوره نمایندگی مردم در مجلس از این حادثه تلخ به نفع تمامی مردم ایران استفاده کرده و با ارائه طرحی تمامی خانوارهای ایرانی را تحت پوشش بیمه حوادث ناشی از گاز گرفتگی قرار داد. وی پس از این حادثه تلخ در سال ۱۳۸۴ به زادگاه خود، تبریز منتقل شد و همزمان با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، مسوولیت دبیری منطقه دو دانشگاه آزاد اسلامی به تعداد ۶۱ واحد دانشگاهی در استان های شمال غرب کشور را عهده دار می شود. و در بیست و هفت اردیبهشت همین سال، همزمان با میلاد مسعود حضرت امام حسن عسگری (ع) دومین ثمره زندگیش، محمد صدرا، پا به عرصه حیات می گذارد.

وی کمتر از یک سال بعد و با توجه به شایستگی های فردی و اجتماعی و مقبولیت عمومی با تشویق دوستان، وارد عرصه سیاست شد و در اولین آزمون میدان سیاست با آراء خوب مردم تبریز به عنوان عضو علی البدل شورای اسلامی شهر تبریز برگزیده شد و درسال ۱۳۸۶ از سوی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو به عنوان نماینده وارد مجلس می شود. منادی در سال نخست نمایندگی با توجه به سوابق و مطالعات علمی و پژوهشی با رأی قاطع هیات رئیسه مجلس به عنوان یکی از پنج عضو فعال شورای پژوهشی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی برگزیده می شود، که این انتخاب حاکی از جایگاه و شایستگی های علمی وی است.